benitor

Dnia 2020-03-06 o godz. 13:15 zosia3005 napisał(a):
> Dnia 2020-03-06 o godz. 12:39 benitor napisał(a):
> > Dnia 2020-03-06 o godz. 11:19 siarecki napisał(a):
> > > parę dni temu napisałem że mam TP na 1734 i nie zrealizowało się bo brakło 3 pkt, a Benitor miał TP na 1822(chyba)
> > > w międzyczasie rynek wybiegł na ponad 1900, mnie wyzerowało a Benitor zarobił.
> > > Mnie udało się odnowić eskę i trochę dla przekory wpisałem częściowy TP znów na 1734
> > > ...a teraz hydro -zagadka ...czy aktywuje się on dziś.....?....głosujemy łapkami.....
> > >
> >
> > dzisiaj ustawiłem się na TP1730, ale to pewnie trochę przesada :)
> > Benitor w międzyczasie zarobił, potem stracił, a potem znowu zarobił :) Niezłe jazdy, ale trochę nerwowe.
>
> Czy dzisiaj zejdziemy do 1730-35 trudno powiedzieć ,
> ale w poniedziałek rano to całkiem prawdopodobne .
>

Nie trzymam TP do następnej sesji. W poniedziałek się zobaczy. Każdy obrót i TP określam na dany dzień.

Na razie trwa sztorm. Buja łódką poważnie. Trzeba rozszerzyć TP i SL, bo łatwo się oszukać. Trzeba się też pogodzić z większym wahaniem kapitału. Byle bilans się zgadzał :)
Od (przywołanej przez Siarę da) 28.02, miałem już +36pkt, -104pkt, -13pkt, a teraz (na razie) +117pkt. Bilans +36pkt. Szału nie ma, ale do przodu :) Jak mnie dzisiaj obróci (1787) to wyjdę na zero. Nie jest to mój wymarzony wynik, jak na takie wahanie depo.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.