Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam kolego 8-9 tak będę cię nazywał. Fajnie nie mię nic oprócz marzeń. Ale świat realny nie opiera się na wpisach na forumze bed, ie 8~9. Jeśli pamiętasz kilka tygodni temu było w granicach tego 8~9ale tak nisko nie spadło. Wtedy nic nie wiedziałeś o spółce tylko żyłeś że będzie 8~9. Pociąg odjechał a ty zostałeś bez niczego. Ale marzenia są ważne trzeba w coś wierzyć. Kiedyś byłem na spółce o nazwie Fluid tam marzono o dychaczy jak kosztowała.0.9. Da jechała do 1. 96 max. Przyszły ciężkie czasy jak spadało i spadało ale marzenia były o dychaczu. Tylko dzisiaj fluid jest na zawieszonym na 0.05 a my tu działamy. W innym kierunku. Marzenia są fajne ale na realnych spółkach. Czytałem ostatni gdzieś że miałem akcje CDprojektu kilka lat temu sprzedał po premierze wiedzmina po 9 zł zarobił krocie był szczęśliwy na tamten dzień. Ale dzień następny był inny od poprzedniego cały czas akcje szły do góry a kolega z 9 zł został na peronie. Kilka lat później on stoi na tym że peronie i wzdycha może 8~9. Ale tu niestety 200zl i cały czas do góry. A on czeka i czeka na 8~9. Czyli kolego trzeba przemyśleć wypowiedzi i do pracy czy roboty. Bo nie wiem co porabiasz. Życzę powodzenia bo bajki są fajne z pełnym kontem