Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No wiecie co! Ja osobiście odczuwam to już jako nękanie. Czuję się osobą pokrzywdzona poprzez ciągłe ograniczenie I ingerowanie w moja osobista wolność wypowiedzi. Do tego mam odczucie że ktoś mnie wyśmiewa I sabotuje. W mojej opinii jest to działanie zamierzone i celowe które ma doprowadzić moja osobę do stanu rozstroju nerwowego A w efekcie do podjęcia niekorzystnych dla mnie decyzji inwestycyjnych . I juz nie zamierzam tego tolerować Mam dość bombardowania mnie,bo tak to odczuwam, ciągłym postami. Nie zmierzam również rezygnować z moich praw I poglądów. Będę chronić swoje dobra osobiste!