~dr_wezol

Lawyer, mozliwe że masz rację i decyzja słuszna.

Ja jednak nie ruszę MLSS - wczoraj info było zaraz na poczatku sesji- gdyby miało byc negatywnie odebrane, kurs - moim zdaniem -powinien spaść mocno i to od razu. Tymczasem po infie była nawet zieleń i wydaje się, że wczorajsza sesja w USA na Milestone mogła zakończyć się niezłym wzrostem, gdyby nie panika koronawirusowa i mocne spadki indeksów.

Myslę, że ludzie na MLSS przyzwyczaili się już trochę do czekania, cierpliwość tam większa. A z wykresu chyba prawdopodobieństwo większej korekty też nie wynika, ale ja na AT znam się słabo.

Natomiast powtórzenie informacji o dealu z RedOne, w dodatku z naciskiem, że to wazny deal - moim zdaniem - jeszcze kogos tam dodatkowo mogło przekonac, że warto poczekać z akcjami w garści.

Ale może ja mało obiektywny jestem i się mylę. Ale jesli trzymam np. ONTX, które jest dopiero w 3 fazie badań, to nie oddam MLSS, które negocjuje umowy i próbuje uruchomić ( z kłopotami) biznes z takim odbiorcą jak RedOne.

Spadki na MLSS są możliwe. Czy może zejść poniżej 2 USD? Moim zdaniem, tylko przy dalszym mocnym spadku indeksów w USA.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.