Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2020-02-25 o godz. 11:18 ~src napisał(a):
> Aha :) to dobrze że Ci dobrze. Ciekawe. A jam ostrzegało się przed t2p i razem z innymi mnie tu za to atakowaliscie wysmiewajac ad personam (wtedy chyba miałeś akcje stąd ta haniebna postawa) i ludzie ktorzy podjeli na tej podstawie decyzje mają się tak dobrze jeśli chodzi o samopoczucie?
> > Gordon może się tu wypowie lub inwestor
wiesz roznica miedzy nami jest taka src powtorze ci kolejny raz ze ja tez 2 lata temu ostrzegalem przy kursie 1-1,20 a przy kursie 14gr pisalem ze sygnal kupna na termo ja skorzystalem na wzroscie termo z 14 na 70 poszli na 74gr to tak z kresek moich potem odkup po 20gr i sprzedaz po 50gr i potem jakies szybkie at mialem 28-33 i od tamtej pory sobie odpusilem akcje termo wiec jak widzisz zarobilem i mi nie mow co i kiedy mam kupic bo ja widzisz w 2019 termo dalo zarobic mimo ze dzien w dzien klepales jak to kosinski sprzedaje przyjdzie czas to odkupie termo a na dzis chyba nie widzisz src co sie dzieje na rynkach jak sie czerwienia dzien w dzien ,mi dobrze na skach na dax i trzymam sie swoich analiz a nie slucham jakiegos klepacza forumowego z raciborza o nicku src,