~oko_proroka

Zawsze twierdziłem, że najbardziej wiarygodnym głosowaniem za wygłaszanymi poglądami jest głosowanie własną kasą.

Zainteresowanie spółką może być z kilku powodów
bo mają akcje - np. ja i ostatnio mocno zwiększyłem, licząc na przesilenie wiec obserwuję harce,
Inni mieli i z przyzwyczajenia zaglądają aby pokatować się czy słusznie sprzedali
Inni planują zakup i obserwują
Inni robią to z uwagi na swój zawód doradcy, analityka itp.

Reszta to chorzy psychicznie, bo jaki jest sens siedzieć godzinami przed kompem i drwić z innych nie będąc w powyższych grupach?
Przecież mając taki super intelekt, dużo w związku z tym szczęścia w życiu rodzinnym i oczywiście kasy człowiek szczęśliwy, bez akcji PND ma tyle fajnych rzeczy do zrobienia i przeżycia

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.