Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Izdek - mnie nic nie puszcza :), przynajmniej na razie :). Czy ja Cię wywołałem do tablicy? Od pół roku olewam Cię równo, jednego Twojego postu nie skomentowałem. Nie szukam z Tobą zaczepki, prawda? Ale nie bądź chłopie jak te trolle co z nor wyłażą jak kurs jest po ich stronie. Nie wypada. Żaden z nas nie wie jak ta gra się sprzedaję i tyle. Ale zapewniam Cię że jeśli sprzedaje się bardzo słabo, to będę pierwszy który wyjdzie na to forum i napisze że się pomylił. I będziecie po mnie wtedy jechać a ja wam wszystkim po kolei przyznam rację. Nie ma tak że jestem bezbłędny. Ja nie chowam też na spadkach jak widzisz, IP nie zmieniam, Nicku również. Staram się nie prowokować , tylko głupoty nie trawię zwyczajnie. Napisz lepiej jak myślisz, ile var może mieć gotówki w kasie na koniec 2019 i podyskutujemy :).