Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
do Adam 43:
Napisałem Ci pół roku temu jak kurs zawracał żebyś sprzedał po 4 zł i brał 20 procent zysku !!
Napisałem Ci żebyś nie odrabiał tu strat z Jujubee i że to jest bardzo zły pomysł.
Napisałem Ci że ta spółka to kot w worku i że szkoda by było ciężko zarobionej kasy.
I że uważam że powinieneś się uczyć giełdy na WIG20 i małymi kwotami.
Pisałem Zawsze bezpośrednio do Ciebie i jeszcze się upewniłem czy przeczytałeś.
Ale Ty kolego odpowiedź miałeś zawsze jedną: porsche i milion sprzedanych sztuk. I to że nie sprzedaż poniżej 12 złotych.
Czy Ty masz schizofrenię, cz mam Ci to odnaleźć i powklejać? Daj spokój chłopie, akurat Ty na spadki zaczynasz naganiać?
Rozumiem że psycha Ci siadła, że kurs w konsolidacji, że inne spółki zarobiły w tym czasie. Ale przestań wypisywać te bzdury non stop. Ja to napisałem bo dobrze Ci życzę a nie dlatego żeby pluć na Ciebie. Ogarnij się człowieku albo sprzedaj tak jak Ci napisałem i tyle. Bez odbioru.