Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam serdecznie wszystkich : Rafcyka, Starego, Yogiego, Tadka, ZiBiego, Indiane i Wielu innych Sorry RRRrrr od nie dawna , których pominąłem..... Jestem z Wami od 2018 ...Odpowiedź na trola info co do ruchu ceny....i tu się mylisz kolego. W piątek kupowałem za ponad 30K- większość na lewej- a jak na prawo kupiłem to większe zlecenia uciekały- widać, że brakuje im tlenu ale to mądrzy wiedzą - tak czy inaczej 10 takich jak ja i gruby sra,. POZDRAWIAM GORĄCO z ZIMNEJ POLSKI :P