~fanpli

zakładam nowy temat, bo poprzednia dyskusja zeszła na manowce
zakładam też, że niektórzy nie widzą co piszą i jaka spółką jest obecnie Pli?
stąd tez odniesienie do niektórych forumowiczów oraz wywiady z prezesem, które przybliżają spółkę
@ marian76
tak, żebyśmy mieli jasność: to nie konfesjonał
poza tym, nie mamy płaszczyzny, na której możemy dyskutować
ja widziałem to, co oni potrafią w tej technologii zrobić i jak ją chcą dopracować
niewiele brakuje, co do szczegółów się nie wypowiadam, bo branżowcem nie jestem
światowi konkurenci w tym temacie są na podobnym poziomie i na razie nikt nie wyskoczył przed szereg
ja, podaje fakty - można mi wierzyć lub nie - ale nie dałem poprzednio powodów do braku swojej wiarygodności
tym, co bajdurzą i wymyślają niestworzone rzeczy polecam: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/karol-zbikowski-prezes-platige-image-przy-wiedzminie-pracuja-u-nas-sami-pasjonaci
a, poniżej cytat:
''Tak i dalej ulepszamy tę stylizację. Doskonalimy pod względem technologicznym proces przygotowania takich animacji. Co chwila pojawiają się nowe możliwości. Oba projekty zostały oparte na motion capture, a to metoda, która potem wymaga dużej obróbki animacyjnej. Mamy małą grupę Research and Development, która działa w zespole u Tomka Kruszony. Starają się na bieżąco śledzić wszystkie nowinki techniczne. W tej chwili testujemy technologie związane z silnikami czasu rzeczywistego (real time engine), które za jakiś czas pewnie będą podstawą animacji. Trzymamy rękę na pulsie.''
https://www.spidersweb.pl/rozrywka/2019/09/24/wiedzmin-platige-image-efekty-specjalne-wywiad/
ps> i jesteśmy w dość specyficznym momencie rynku, gdzie wszystkie fajne infa trafiają w próżnię...nie wyobrażam sobie spółki, która uczestniczy w hossie producentów gier na gpw, aby po takiej wypowiedzi prezesa nie urosłaby kilkadziesiąt procent!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.