~Prezes_Lucyfer

Szujo Kaktusie -zdradz mi co takiego bracia ci zrobili ? Nie podzielili się? Twój często powtarzany tekst na to wskazuje -ZARABIAMY RAZEM I TRACIMY RAZEM. No i chłopaki Audicami pomykają a Ty co bido ? Tylko popisać sobie możesz pierdoły. I to delikatnie by broń boże jednak ktoś nie odkrył kim jesteś. A jesteś tylko mała zawistna szuja.... wiem - Apart jest wspaniały a brjiu be. .... A jak tam w biurze ? Chłopcy ustatysfakcjonowani z dziś? Batonik zniknął.... To nikt był , ktoś kto nie miał wyjścia i musiał szybko odzyskać pieniądze. .... A tu środek LUTEGO chłopaki. ...chłopaki w górę ptaki. Buhahahaha . Smoła już bulgocze. .... I w.... mi z mojego watku

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.