Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Emisyjna 1zl i ma towaru ile zechce. Emisja zawsze jest złem, z pp czy bez. Oczywiscie bez pp, za aport niepieniężny to czysty rozbój. Tu tak nie jest, ale drobny akcjonariusz ma proste pytanie - juz raz rozkradli moje pieniądze, a teraz sięgają po nie ponownie. Dlaczego, po co? Co takiego osiągnął w spółce KD, że chce żebym dołożył kasy? Dlaczego mam mu uwierzyć? Był przy poprzednim szwindlu, teraz montuje nowy? Najpierw powiedzcie co chcecie zrobic, a potem siegajcie po moje pieniadze. To powszechne myślenie, zresztą trzeba powiedzieć, że w przypadku JWA uzasadnione.