Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nowe fakty JAK TO WIDZĄ NAUKOWCY Na wstępie oznajmiam że chcę się tylko podzielić wiedzą z wszystkimi których to interesuję i nie będę się stosunkował do wypowiedzi innych chyba że ktoś o to poprosi Nie piszę tego aby wystraszyć innych nie mam zamiaru dokupować akcji choć bardzo korci. DO RZECZY Dziś o godz17.00 na wydziale mikrobiologii w Białymstoku odbył się otwarty wykład na temat Koronawirus.Prowadzony był przez samego rektora.Istotne rzeczy które powiedział naukowiec to: 1.Wszystko wskazuje na to że to zmodyfikowany wirus z laboratorium (to już wiedzieliśmy) 2.Prawdziwa liczba zarażonych na chwilę obecną TO MINIMUM 1mil.200tyś. 3.Wytworzenie szczepionki potrwa ok.6 miesięcy+5 miesięcy na testy.Podanie nie przetestowanej szczepionki grozi kolejnymi mutacjami wirusa i pogorszeniem sytuacji. 4.Okazuje się że okres inkubacji wirusa wynosi nie do 12 dni jak dotąd sądzono a 24 dni. 5.Obecna sytuacja to już pandemia w sześcio stopniowej skali ma czwarty poziom. TO powiedział człowiek który nie ma nic wspólnego z rynkami finansowymi,a na wykładzie była moja córka.