~dovado

Napisał do mnie kolega z foum Unimotu na meila że powinna byc najpierw glebsza korekta miedzy falami zanim zacznasie wzrosty bo pisałem przciez na forum że aby zaczeła sie kolejna fala na oscylatorze AO musza byc oznaczone te fale i aby zaczeła sie 4fala oscylator musi zejśc do zera i wtedy dopiero zaczyna sie 5 i znowu oscylator musi jejśc do zera aby zaczeła sie kolejna fala a tu oscylator nawet nie drgnął a ja pisze na forum że kurs juz oznaczył 1fale w 3 uwaga dotyczy to oczywiscie tego wpisu
  Re: Marvipol technicznie Autor: ~dovado [5.173.73.*] 2020-02-05
Dla mnie wyglada zachecająco Po zaznaczeniu przez kurs 1 fali w 3 ktora jest rowna 1 fali wyższej mamy plytka korekte 2 fala w 3 Traz juz mozemy zaznaczyć najbardziej lubiana przez inwestorów fale 3 w3 z zasiegiem 9 zł Tam zacznie se 4 fala do gry kółeczek , Wynika to z ciagu fibonacziego Cały swiat zbudowany jest wg tej teorii Lczby ciagu to 1,1,2,3,5,8
link
Odpowiem tu forum bo chyba wiecej kolegów ma takie przeswiadczenie i i liczy na te głebszą korektę.
Otórz głebsze korekty juz były Fali najnizszego rzedu nie widac na tygodniowym ktory słuzy do oznaczania fal wyższego rzedu
Jak widzimy na wykresie z niższym interwałem (ponizej) oscylator po 1w1 schodzi do zera mamy 2w1 nastepnie najbardziej lubiana przez inwestorów 3 w 3 oscycylator AO ma najwieksze wychylenie nastepnie schodzi do zera mamy 4w1 ponowne wychylenie oscylatora powyzej zera mamy 5w1 oscylator schodzi do zera mamy A wychyla sie ponownie mamy B ponownie schodzi ponizej zera mamy C oscylator ponownie sie wychyla powyżej zera mamy 1w3 uwaga w 3 fali oscylatory nie schodza do zera rysuja koronę w całości taka jak narysowałem kurs powinien w punkcie oznaczonym 3 na czerwono dotrzec do 9 .Te oznaczone tu fale sa w fali trzeciej wyższego rzedu bo pierwsza fala wyższego rzedu była na poczatku 2019 roku Oscylator ao W INTERWALE TYGODNIOWYM Z KTOREGO WYKRESUKORZYSTAM ZMIENI KOLOR DOPIERO JAK KURS DOJDZIE DO 5 FALI NA CZERWONO . (JESZCZE NIE ZAZNACZONA )
Nlink
podstawiamy ten OSCYLATOR AO DO kursu i dodajemy oscylator trendu . link

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.