Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie mamy celu źle życzyć spółce, problem polega na tym że nie wszyscy sobie zdają sprawę z jej problemów i piramidy finansowej w obligacjach. Już się zaczyna drugi alfabet a to nie koniec. Setki przetasowań i rolowanie nimi już jest irytujące. Brak komunikatów i kontaktu z posiadaczami obligacji czy akcji. Do tego kredyty i wszystko co możliwe jest pod zastaw. Spółka na dzień dzisiejszy jest i będzie omijana przez inwestorów. Sztucznie ja podnoszą aby cena wzrosła do 20 groszy ale akcje na dzień dzisiejszy są warte góra 5 groszy. Nie wiem czy kiedykolwiek odzyskajmy tu kasę, co niby miałoby się wydarzyć? Spólka jest tak przewidywalna że aż mnie mdli.