Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Odnosząc się do wypowiedzi kolegi Rotawirus z wątku:
https://www.bankier.pl/forum/temat_bart-z-kim-ty-uzgadniales-te-wzrosty,34856525.html
- co do zarządu wszyscy wiedzą jaki jest i co potrafi obiecywać ale za idio_w jeszcze ich nie uważam, a ogłoszenie nowej emisji po tak stanowczych komentarzach na czacie ostatnim, że nie rozważają tego (parokrotnie potwierdzając) byłoby nie jak strzał w stopę, nie jak w kolano ale jak strzał w głowę – czyli samobójstwo biznesowe :)
- nie jestem inwestorem tylko graczem nie skupiam się na zrozumieniu struktur i działania TFI bo dla mnie to są najwięksi moi przeciwnicy – spekulanci zajmujący się tym zawodowo, skupiam się na ich grze na akcjach spółek, wiadomości które wklejam są z portali finansowych najczęściej nie są moją oceną np. analizy.pl którzy obserwują rynek funduszy na bieżąco tak jak z tym co skrytykowałeś - Fundusze Lartiq TFI trafiły do czterech TFI
- co do młodzieży … no niestety chciałbym się tak nazywać ale już się nie da :) :)
- i chyba najważniejsze „ Jeśli chcesz być już tak aktywny na forum i lansować się na przewodnika” - takich ambicji nigdy nie miałem i moje wpisy o analizie technicznej miały zupełnie inny cel - ale na tym się zastanowiłem i tu możesz mieć sporo racji w sensie, że skoro nikt do Twojej wypowiedzi się nie odniósł to wnioskuję z tego, że moje komentarze i analizy techniczne są zbędne i nikomu się nie przydają, więc jaki sens jest ich robienia i poświęcania swojego czasu .... TAK WIEC ZAKOŃCZMY JE :) :) będzie czyściej na forum .. :) :)
Do wpisów MISZCZA buhhhahaaa .. bo chyba tak należałoby go nazywać nie będę się odnosił bo to nie mój poziom można sobie przeczytać jego wpisy skopiowane w moim innym wątku - TREND .. okiem gracza i okiem inwestora