Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Miałem nie pisać juz tutaj ale widze, ze wszyscy sie marzecie jak te baby przy -5%! Papier rekomendowalem ponizej 4pln i poszedł na 6 uwalony przez fund! Nadal uwarzam, ze spółka ma perspektywy, dobrze obrana strategie i cała grupa wyglada ciekawie. Rynek tez sprzyja. Nie mam natomiast zadnych narzedzi aby powstrzymac fund przed spaniem! Chyba nikt z nas nie ma! Jak chcecie to wychodzcie ja jeszcze mam troche% na zielono najwyzej strace, ale nie bede biadolil i zwalal na kogos wine! Sami macie swoj rozum! W tym tyg Promise dal mi zarobic ponad 100% tak wiec mam gdzies ten spadek Tesgasu bo dobrze ukladam portfel!