krosno2020

Wymieniłem kolego NARCOS z Tobą kilka zdań na temat spółki i uważałem temat za zakończony. Faktycznie jedno obrażające słowo, forumowicza OBSERWATOR jest merytoryczne, świadczące o wielkiej mądrości. W Twoim przypadku zapominasz o słowach, które wypisujesz na forum. W lipcu 2019r. z jednej strony żałujesz, że nie sprzedałeś po 12 zł. a z drugiej strony namawiasz do sprzedaży, wieszcząc poziom spadku do 2 zł. Ponadto, jakby przy okazji zachęcasz do LUXON LED. Forumowicz OBSERWATOR i Ty jedną łyżką jecie, tylko nie wiadomo z jakiej miski. Moje wpisy wyrażnie podkreślają, że zakup czy sprzedaż należy do indywidualnych decyzji i nikogo do niczego nie zachęcam. Jednocześnie podkreślam, że forum służy do wymiany spostrzeżeń, a nie do lobbowania spółek. W przypadku mojego wpisu na temat MACD nie zachęcało do kupna / wyjaśniłem, że nie dotyczy to spółek o niskiej płynności/ spółki, tylko było spostrzeżeniem ogólnym. Co do mnie inwestora długoterminowego, nie ma znaczenia kto i w jakim celu wypisuje swoje uwagi, gdyż mam własny rozum. W moim portfelu jest wiele spółek i nie martwię się tak jak Ty, o trzyletni horyzont inwestycyjny i płaczę. Podczas wieloletniego inwestowania kupuję lub sprzedaję niewielkie pakiety w celu przyjemności inwestowania na GPW , a duże ilości akcji posiadam i nie chwalę się na forum jaki to jestem KOZAK i posiadam wiele KILO danej spółki.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.