~Lincoln

Cześć Cyganie,

Wypowiadałem się wcześniej na tym forum, ale obecność pewnej postaci (bo do homo sapiens sporo brakuje)
wyklucza wszelkie racjonalne dyskusje, więc sobie odpuściłem.
Widać, że coś tam wiesz o spółce. Widać, że masz informacje, które wykraczają poza "ruszenie du**y na walne".
Ale.
Jeśli jesteś inwestorem to chciałem zrobić dobry uczynek i wyprowadzić Ciebie z błędu.
Mianowicie: prezes Żbikowski jest najlepszą rzeczą, jaka mogła się przydarzyć tej chorej spółce.
Dzięki niemu część rzeczy, o których piszesz, przestała być aktualna.
Jasne, że nie da się naprawić wszystkiego w rok, ale zwróć uwagę na to, że:
- będzie to pierwszy rok w historii PLI na giełdzie z 4 kwartałami na +
- restrukturyzacja była bajdurzeniem, dopóki ten człowiek się nie pojawił na pokładzie
(dlatego, że w końcu wziął za mordę bezużytecznych-niepokornych oraz innych szkodników)
- gość rozumie biznes, ale jednocześnie charakterystykę branży

Co do terenu/budynku: siedziba, która jest na terenie spółki to praktycznie stara hala produkcyjna
po generalnym remoncie (tak bardzo generalnym, że właściwie jest to nowy budynek),
więc o ile zabytkowość fortów jest faktem, to jeśli chodzi o siedzibę nie trzeba się obawiać.
Pozdrawiam.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.