Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nigdy bym nie przypuszczał, że człowiek w tym wieku może wypisywać takie dyrdymały. To,że jesteś tak długo na GPW nie jest wcale powodem, dla którego ktokolwiek ma bić pokłony przed Tobą. Pierwszy z brzegu leszcz, który kupi dziś lub jutro akcje i sprzeda w wezwaniu będzie stokroć skuteczniejszy od Ciebie.Nie mówiąc o gościach z jajami, którzy zagarneli po 39 gr i teraz odpowiedzą na zaproszenie do sprzedaży. Oxfordczyk i Gallileo pisza rzetelnie i są realistami. Ty jesteś natomiast nieżle odrealniony a w dodatku niegrzeczny. Ja mam czyste sumienie i mogę sobie spojrzeć w oczy. Zachęcałem do kupna Wikany a oferowana teraz cena jest kilkanaście procent wyższa od daty ukazania się mojego postu.