Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dwa lata siedzę na Radziu , Teraz można powiedzieć ze jestem na lekkim plusiku , Wydaje mi się że spółka ma za sobą już najgorszy okres - chodź musi się zmierzyć z podwyżkami wynagrodzeń i kosztami prądu. restrukturyzacja powidła się , nie jestem za zapowiedziana przez Panią Przes dywidendą która spółka miała by wypłaci , lepiej jak by te pieniądze poszły na spłatę zobowiązań . Po Cichu liczę na sprzedaż wirbetu - dało by to kasę obrotowa i znaczna redukcje długo . Wybicie powyżej 1.6 daje spokojnie zasięg na 2.5