Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Koledzy (jeśli wolno mi tak się zwracać :), dziękuję za merytoryczne wpisy. Dziś przez zupełny przypadek, natknąłem się w innym wątku tego forum na opisywane przez Was spółki (polską i matkę z USA). Suma sumarum po całodniowej analizie zakupiłem akcje obu :). Dziś byłem jedynym z dwóch nabywców (ten większy :) na polskiej giełdzie. A drugą spółkę zakupiłem poprzez IKZEmbank w USA. Nadmieniam, że tam już mam na zielono. Dziękuję bardzo za nieliczne niestety na forum Bankiera merytoryczne wpisy. Pozdrawiam.