Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panowie - z tym, że zainteresowania nie ma - zgoda- gołym okiem widać. Ja tylko nie mogę zrozumieć - dlaczego :-)
Argumenty, że np. to NewConnect, albo że akcji mało, bo mały FF u nas- nie bardzo mnie przekonują.
Weźmy dzisiejszego debiutanta - Plantwear - ile tam tych akcji weszło dziś do obrotu? 230 tysięcy? Akurat cena podobna do naszego kursu.
I mamy juz prawie pół miliona zł obrotu :-)
Ja wiem- Plantwear to debiut - rządzi się swoimi prawami, etc..
Ale żeby nasza spółka, która ma coś, dzięki czemu jej spółka matka cieszy się tak ogromnym zainteresowaniem w USA (wczoraj tam na Milestone 5 mln zł obrotu) u nas nie budziła żadnego zainteresowania?
Dla mnie to niezrozumiałe.
Mogę to tłumaczyć - mimo wszystko- tylko brakiem informacji, albo obawami, że po poprzednich wzrostach będzie spadać.
Tylko, że jak wiemy dobrze- wszystko co najlepsze - umowy przede wszystkim - dopiero przed nami i to wkrótce.
I koniec końców - w USA jakoś spadków się nie boją i kupują. Choć urośli w ub. roku mniej więcej tyle, ile my :-)