nif

"nif ten 4-ro punktowy schemat postępu na giełdzie wygląda trochę inaczej :
1 znowu straciłem bo ta giełda jakaś wredna, bananowa i w ogóle do doopy.
2. już prawie zbankrutowałem
3. A może by tak spróbować się tego nauczyć
4. o ! zarobiłem! (w wariancie pesymistycznym : pie...lę rzucam to)"

Napisał Jason

Odpowiem więc temu Jasonu...

Jason przyjacielu, ty to pewnie myślisz, że ekspert jakiś jesteś..???
...aaaa i pewnie na tym forum piszesz już kilka lat..tak???.no a przecież wiadomo , że kto pisze na tym forum dłużej, ten jest mądrzejszy i lepiej zarabia od tego kto pisze tutaj krócej...

A tak w ogóle, to nie gniewaj się na mnie Jasonu, że tak bezpośrednio piszę..przepraszam....prawda jest taka, że na pewno jesteś ekspertem...tak..tak..może nawet wybitnym
Przeprosiłem ładnie....ale obiecaj, że będziesz na FW jeszcze długo i będziesz tu przynosił swoje pieniążki.
Jesteście mi potrzebni- ty i twoje pieniążki...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.