Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
jak się umie spekulować to proszę bardzo...
we/wy we/wy etc, gratuluję tym co umieją to
ja nie bawię się w takie rzeczy, wierzę w trendy
z drugiej zaś strony w ciągu ostatnich lat tyle transakcji kupna porobiłem, że żałuję jednej rzeczy:
iż, znając śr zakupów, nie bardzo można spekulować choćby częścią w przekonaniu, że wolne jest to od podatku...
oj oj, przejrzałem swoje transakcje i historia zatoczyła koło: równo 2 lata temu w podobnych cenach bawiłem się na walorku
kupowałem i coś sprzedawałem w tylu różnych cenach, że nie wiem, które system najpierw by mi rozliczył?
zdecydowanie co innego to nowe konto, nowe środki i zacząć się bawić we/wy i wszystko wiadomo