~wujoT

Tomik, już Ci da-mo raz napisał co KNF myśli o takich jak Ty przy okazji wykupu przymusowego. Jak zapomniałeś to Ci przypomnę:
Dnia 2019-11-27 o godz. 22:42 ~da-mo napisał(a):
> Co zwojowaliście na Impexmetalu - na ile Wam prawnicy wystawili faktury. Byliście mocni w "gębie" na forum. Tu też próbujecie wzniecać krucjatę przeciwko Jerzemu tak jak na Impexmetalu przeciwko Romanowi. Wasz płacz o zaniżeniu ceny o 50% został przez KNF wyśmiany. Na JHM dostaniecie więcej niż 50% bo dostaniecie 1,60 zł a chcieliście 2,50, co daje aż 64%. A mówiłem, prosiłem, zachęcałem żeby brać akcje MRB za akcje JHM a teraz tylko możecie patrzeć jak MRB będzie szło powoli w górę.
> Tomik przypomnę Ci jeden z Twoich wpisów:
> Dnia 2019-08-08 o godz. 12:06 ~Tomik napisał(a):
> > jak ci przymusowo wykupią mieszkanie za połowę wartości to możesz się w nim zabarykadować, żeby cię nie ruszyli.
> > a tu akcje znikają ci z rachunku i nic nie zrobisz. ciesz się, jeśli przyjdzie jakakolwiek kasa.
> > jaka władza takie prawo.
> > A swoją drogą ja podejrzewam, że Romuś ma klienta na Impexmetal. Dlatego chciał się nas pozbyć.
> Tu masz przynajmniej zagwarantowaną cenę 1,60 i że kasa wpłynie Ci na rachunek lada dzień.

Teraz znów snujecie spiskowe teorie o tym co Mirgos chce zrobić. Według sprawa jest zupełnie prosta, koszty utrzymania spółki na giełdzie jest za droga a pozytki niewielkie. Od prawie 4 lat kurs dryfuje w okolicach obecnych kursów więc Ci co co stracili to już od czterech lat ich tu już nie ma albo wymienili na Mirbud a ci co teraz jeszcze mają, to tacy cwaniacy co kupili w ostatnich czterech latach po cenie w granicach 1,60 a może jeszcze niżej i teraz próbują wyłudzić cenę wyższą mając nadzieję, że się "nachapią" i to kosztem tych co faktycznie stracili wcześniej albo zrobili wymianę. Tomik szukaj frajerów na prowincji nie w Skierniewicach.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.