Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2019-12-07 o godz. 11:33 ~Grześ napisał(a):
> No dobrze sprowokowaliście mnie !!! posłuchajcie . Albo jesteście ograniczenie albo jesteście "trolami" . Napiszę ostatni raz i zrozumcie to !!! na Nove nie sprzeda się akcji !! tyle i tylko tyle . Jeśli chcecie się przekonać to wystawcie sami ( jeśli macie co wystawić ) TA WIADOMOŚĆ DO eskimosa i krula - (czy jakoś tam ) . Miłej soboty !
Grześ ma poniekąd rację.Na NG kupno jest ustawione lekko ponad złotówkę i to po kilkadziesiąt kwitków a sprz.po 7.75 i potem wyżej, transakcje odbywają się trochę niżej -od 7,02 do nawet 7.5.
Ta oferta za 7.75 jest nieruszana,bo to jest klient z zewnątrz-,z tego wynika że idzie dalej skup od słupów z 2016 r.dla nieokreślonych osób ,a pan P. z NG- jest obsługującym ten biznes.
Ja jako posiadacz petrolka jestem zadowolony,że ten skup żyje dość intensywnie,bo coś tam skapnie z pańskiego stołu mnie na końcu.