Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak to jest jak się ma w dystrybucji darmowe akcje. Przy okazji jakiegoś prospekty SLK czytałem zestawienie pracowników tej społeczki, bylo tam pewnie ze 30 wymienionych z imienia i nazwiska osób ktorzy w zamian za prace dostali akcje. I to nie były małe ilości...już wtedy wiedziałem że to się nie skończy dobrze co w połączeniu z niespełnionych obietnicami dzielenia się zyskiem i skupem akcji własnych doprowadziło do tego co jest... Kupili sobie Hornigolda od brata Przyleckiego IPO i tak też dystrybucja i drukarnia. Przylecki klasę pokazal na ACREBIT a ten drugi na Lauren Peso. Można historie sprawdzic i wykres notowań....jako dowód co będzie tutaj. Cały proces tego biznesu już tu opisywałem...wy kupując te akcje ich sponsorujecie haha