Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja też kogo chcesz czegoś nauczyć, gdzie byłeś jak miałem cdprojekt(dawniej jeszcze optimus) po 1zl a dzis 260zl termo będzie po min. 10zl najpozniej za kilka lat, ucz się mało się nauczyłeś przez tyle lat :D po co piszesz tu nie podoba się spółka to idź na inne powtarzam, nawet nie chce byś miał i zarobił na termo, bo wypisujesz głupoty naganiajndalej może jeszcze dokupić się znow taniej dzięki Tobie jak dawniej dzięki wpisów src i innym po 26 a nawet 16gr odbierałem a Ty stój dalej z boku i obserwuj tylko jak inni zarabiają :D