Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
kiedy zniknąłem? kiedy p.izduś zniknąłem? codziennie jeden post o tym że nie sprzedaję, nie planuję to mało jest na uspokojenie niektórych? ile dyskusji z 1234 odbyłem i krytyki tego indywiduum którym ty się zachwycałeś? brakuje Ci mnie na forum? serio? bo ja mam wrażenie że przez ostatnie 2 tygodnie albo sam pisałem że jestem, albo byłem wywoływany przez trolli którzy utopili i nie chcieli wziąć za to odpowiedzialności. ciebie ktoś wzywa? no właśnie. więc chyba jestem zapamiętany. jeśli chodzi o bezustanny jazgot i agresję jaka tu była to ja też nie widziałem powodu żeby prostować kazania o słabej sprzedaży na allegro albo o tym że udostępniacie maile psycholom. w spółkę nigdy nie zwątpiłem i nie wymyślaj. a poza tym to spadaj stąd bo mam cie szczerze dość ! ciebie, twojego sceptycyzmu i braku akcji. i zmień IP bo to wstyd. bez odbioru.
ps. nie sprzedałem, nie planuję. średnią mam 2.4., wychodzę najwcześniej za rok - dawno tego nie pisałem :))))))))))))