Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
jesteś zakłamany i zakompleksiony na mój temat od samego początku. to ty komentujesz moje posty - nie ja twoje, z wyjątkiem dzisiejszego. przykro mi że brak ci fasonu i klasy. od wielu tygodni atakujesz mnie ad persona i podłączyłeś się pod hejt na mnie. miej chociaż tyle wstydu i nie pokazuj się na tym forum. ludzie umieją czytać. jeszcze w piątek straszyłeś przetrzymywaniem strat i twierdziłeś że posiadanie tych akcji to hazard. powklejam Ci nieżej. sprawdż czy tym razem IP się zgadza??? bo ostatnio po tym jak pisałeś że premiera jest w 2020 roku to zmieniłeś na nowe. haha. No widzisz, może zachowuj się tak żebyś zmieniać nie musiał jak za chwilę kurs spadanie.