Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bogdan Rzadko zdaża mi się komentować cokolwiek na tym portalu ale po tym jak przeczytałem te wypociny krew mnie zalewa ,może zamiast pisać najpierw należałoby cokolwiek poczytać o spółce. Nie rozumiem tej nagonki na spółkę. Przed następnym komentarzem przeczytaj w ogóle o co chodzi w tym biznesie bo widzę , że nie masz zielonego pojęcia. To że ty czegoś nie widziałeś lub nie słyszałeś nie znaczy , że to nieistnieje. https://blog.kurasinski.com/2019/08/morizon-pl-polski-gracz-na-rynku-zdominowanym-przez-medialne-giganty/ A do moderatorów apeluje aby podobne komentarze niegrzeczne a w dodatku niemerytoryczne usuwali.