Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiem, jakie masz zdanie o gigantach. W sumie ja jeszcze nie mam wyrobionego. Będę obserwował materiały które spółka będzie przygotowywać i na podstawie tego będę podejmował swoje decyzje. Nie jestem zapalonym graczem, jednak jak już kupuje grę to wolę ambitniejsze produkcje. Pokroju wiedźmina, kigdom come deliverance, serię Total War.
Natomiast pamiętaj jedno nigdy nie przewidzimy co graczom się spodoba. Dlatego ja nie zakładam ani sukcesu ani porażki. Ocenię na postawie tego co będzie przygotowywane.