~posiadacz

po co im wysoki kurs akcji i po co im akcje?
oni już swoje mają nabrane.

Kolejne chore obligacje.
Dla mnie ruch tej spółki już jest znany.

Płynność?....czy wiesz ile oni mają kasy do oddania?

samych obligacji jest na grubą kase.
Jaki mają przychód roczny?
jaką marżę? Co mają pod zastaw?
przy tych przychodach tego niespłacą...nas niespłacą.

Wielu tu tak dobrzę mówiących o spółce nie wie nawet w co zainwestowało swoje pieniądze, ja wiem ale już za późno.

wykończą ją tacy jak my...sponiewierani, lekceważeni i poniżani !!!! Ludzie którzy chcą odzyskać swoje pieniądze.

Każda kolejna emisja obligacji i każdorazowy brak odzewu ze spłatą. I ktoś tu mówi że mamy być cicho i dać czas spółce?
A czy ona nas o ten czas poprosiła?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.