tobik69

Ja sobie obserwuję te dwie spółki, ale tylko obserwuję.
Dzięki jeszcze raz za info, sam bym pewnie tego nie wyszukał.
I rzeczywiście ten ML System wygląda interesująco, ale coś mnie blokuje:)

Miałem plan skupować CLN za ile się da i tym bardziej przed odpałem, więc się trzymam wytyczonego celu i planu.
Dziś też dokupiłem trochę akcji.
W zasadzie to mam cel 5000 sztuk i nie będzie to łatwo zrealizować, tym bardziej jak podrożeje.

5000 akcji to przy wzroście kursu o 1 PLN, daje wzrost na akcjach o 5000PLN.
Czyli wzrost wyceny CLN o 2PLN na akcji będzie dawać zysk 10 000PLN.
Brzmi zachęcająco, więc cel jest jeden: zakup Celon co miesiąc na maksa.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.