Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przeczytaj dokładnie warunki emisji jak dostałeś jest tam mowa o kapitalizacji odsetek oraz 5% amortyzacji oraz terminie ich wypłat reasumując w pierwszym terminie wypłaty otrzymasz odsetki zaległe plus amortyzację kapitału tak że de facto masz i odsetki jak i część kapitału a to już dużo
Tak mi się jak na obecną sytuację.
Nic nie doczytałem o żadnych propozycjach zamiany na akcje po 10 czy też 30 groszy jak wypisuje to ten cały"' posiadacz""
Tak że mniemam że wymieniony posiadacz po prostu zamiast wczytać się w korespondencję woli ujadać na forum
Ja roluję i odzyskuje 25.01 to o czym pisałem ZALEGŁE ODSETKI I 5 procent KAPITAŁU