Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A dlaczego? Ja oceniam spółkę w stanie obecnym. Kosiński wysyłany, gnv sypie, emisja dla swoich po 10gr, brak umów od 3 lat a po drugiej stronie inwestor mówiący od kilku miesięcy o umowach a Ty mu wierzysz bardziej niż w fakty? Klupnij się w czoło. Zmienia się fundamenty, będą umowy i zyski to pochwalę spółkę a Ty naucz się odróżniać naganiacze od merytorycznie piszących ludzi bo ja na swoje zdanie mam sporo argumentów a taki inwestor jedna zyczeniowa śpiewka o nadchodzących umowach. Odłączyć sobie bankiera i czytaj tylko komunikaty i raporty kwartalne to Ci się oczy otworzą bo widzę że slowo otuchy inwestora czy innych naganiacze jest dla Ciebie bardziej opiniotworcze od wynikow