Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
no cóż sesja dzisiejsza potwierdziła to co napisałem wczoraj .. wiec analizę z dnia 06.11 możemy se wsadzić do ......... kosza delikatnie pisząc .. dwie ostatnie sesje zamiast pokazać silę waloru potwierdziły jego słabość, a może raczej siłę AUTORA tragikomedii pod tytułem T-Bull_bull_bull_bull
czyli : dobra informacja to zła informacja, zła informacja to jeszcze gorsza informacja, brak informacji to brak obrotu,
link
analiza na dwa kolejne tygodnie ale niestety zakryta ... odkryjemy oficjalnie w piątek oby również z dopiskiem - DO KOSZA bo kompletnie mi sie nie podoba .. chyba że ktoś rozszyfruje sobie wcześniej jak to podejrzeć :) :)