Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nic by się nie stało gdybyś nie kłamał, prowizja początkowa to 7 albo 7,5 % a potem Tusk obniżył nie do 5% tylko 3,5 %.
Tak sądzę, że Morawiecki zasadził się na moje pieniądze. Kto bierze już dzisiaj opłatę zamiast za 20 lat, znasz takie przykłady? Tylko złodziej.
Tusk przekazał 100% na dziedziczne i waloryzowane subkonto w ZUS.
Morawiecki daje do wyboru: albo worek ZUS-owski bez dziedziczenia, albo 15% haracz.
"Tłumacząc mi że dba o mnie".
Pisowcy muszą dziś pobrać podatki z emerytur należne państwu za 10 czy 20 lat. Dodajmy, w czasie gdy przed chwilą mieliśmy szczyt koniunktury gospodarczej na świecie.
Odkładam pieniądze w OFE, a tu przyszli zbóje i chcą haracz 15%.
Co Pan na to ?
No właśnie.
Przyszli raz, przyjdą i drugi raz.