Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Miałam podobne doświadczenie. Ponieważ spotkanie udziałowców nie było organizowane już ponad rok, myślę że malcziszki-bratiszki (Molodkovec) mogą być pozwani przez udziałowców, o ile znajdzie się taki, któremu bardziej zależy. Myślę, że intencją braci jest właśnie to, co obecnie robią. Myślę, że obecne wyniki są bardzo dobre, a oni chcą jak najwięcej kasiorki przyswoić dla siebie. Och, żeby im jakaś odsiadka nie przydarzyła się, bo na Cyprze (gdzie zarejestrowana spółka) to prawo działa.