Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dracos budzisz się o 5 rano żeby napisać coś na temat spółki której nie masz - wykazujesz mój sarkazm jako sensację. Ch dla mnie mogło by nie istnieć - jest bo jest i zysk jakiś tam a liczy się WW3. Bankrut z kolei pisze o rocznych kosztach CJ na poziomie 1,2 mln a co tam "samiuśka prawda" . Teraz 75% gier w top 100 jest z przecenami i to nie przypadek że Cyberpunk zjechał poza 100 a wasze arcy dzieło na 9 stronkę. CH względnie dobrze się trzyma sobota/niedziela w szczycie może powącha top 25. Bankrut pisze że zjedzie za tydzień z top 100 - pewnie przecież będzie wyprzedaż H i większość superanckich debiutów z październikia zniknie z orbity jeśli nie dadzą mocnych przecen. p.s. Najbardziej martwi mnie jednak że było 30pln na kursiku to jak myszki cichuteńko - co najwyżej chał chał na zgodę. Teraz znowu wlatujecie na forum nasze i teksty z przed windy i opowiadacie mi o debiucie CH na który nie czekałem a jednak okazał się co najmniej przyzwoity (peak po 2 dobach taki jak w GH ,pozycjonowanie nawet lepsze niż pełny GH, oceny ciut słabsze. Ale to nie ważne mamy rynek wyprzedany no może na tygodniówce jeszcze coś tam zaryzykują. Serdecznie zapraszam bo winda pod WW3 się nieubłaganie zbliża i sami wiecie ile tu może być. Ponoć początek tygodnia na PTE tryb przełamanie bo chcą zdjąć majtki na Hall i puścić już to na Live. Sami wiecie po 0,6 i zdjęciu majt było super.