Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2019-10-17 o godz. 13:39 gitmen napisał(a):
> Stawiam , że w po weekendzie na kursie farmy to nie będzie co zbierać. Oceny będą w okolicach 70% wtedy, teraz są wysokie ze względu na kicka i ludzi z firmy wystawiających oceny (ostre ryzyko swoją drogą ), gra będzie już wtedy zapewne w okolicach końca 2 strony. W ciągu tygodnia od premiery chernobyl będzie już za Green hell.
oczywiście za wcześnie jeszcze żeby wyrokować o sukcesie bądź porażce, ale ja bym gry nie skreślał. Poczytałem komentarze, połowa negatywów jest z Rosji i nie koniecznie wynika z błędów w grze. Wielu Rosjanom nie podoba się po prostu to, że o tej tragedii Polacy zrobili grę. Gdyby pominąć te subiektywne komentarze, które wg mnie będą się stopniowo marginalizowały, odsetek pozytywów byłby na poziomie 84% ;-)
Niewykluczone że te 24 zł z grosikami dziś, były jednak okazją do zakupu. Ja akcji nie mam ale trzymam kciuki.
Jednego czego farmie zazdroszczę niewątpliwie to obroty, mam nadzieję że kiedyś doczekamy się takich na CRJ.