~fernandel

Dnia 2019-10-17 o godz. 13:39 gitmen napisał(a):
> Stawiam , że w po weekendzie na kursie farmy to nie będzie co zbierać. Oceny będą w okolicach 70% wtedy, teraz są wysokie ze względu na kicka i ludzi z firmy wystawiających oceny (ostre ryzyko swoją drogą ), gra będzie już wtedy zapewne w okolicach końca 2 strony. W ciągu tygodnia od premiery chernobyl będzie już za Green hell.

oczywiście za wcześnie jeszcze żeby wyrokować o sukcesie bądź porażce, ale ja bym gry nie skreślał. Poczytałem komentarze, połowa negatywów jest z Rosji i nie koniecznie wynika z błędów w grze. Wielu Rosjanom nie podoba się po prostu to, że o tej tragedii Polacy zrobili grę. Gdyby pominąć te subiektywne komentarze, które wg mnie będą się stopniowo marginalizowały, odsetek pozytywów byłby na poziomie 84% ;-)

Niewykluczone że te 24 zł z grosikami dziś, były jednak okazją do zakupu. Ja akcji nie mam ale trzymam kciuki.
Jednego czego farmie zazdroszczę niewątpliwie to obroty, mam nadzieję że kiedyś doczekamy się takich na CRJ.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.