Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jestem drobnym fasingowcem gdzieś od 2004 (pierwsze notowanie na fixach)
Czego oni juz nie kręcili,była nawet biogazownia (w Klukowie,podlasie)
Ile kosztuje spółkę utrzymanie animatora ,rocznie ? Po co płacić ,zeby blokował kurs ?
Wkurza mnie, ta spółka ,ta szulernia.
Z Fasing powiedzialem dość ! Zacząłem zbierac Patentus i tam mam trochę sukcesów, zysku?
Zauwazyłem ,gdy sternik już nie ma akcji ,to robi ruch do góry i uzupełnia (zbiera) akcje,pózniej tymi akcjami spycha kurs w dół ?
Fasing ostatnio wyskoczył z obligacjami,trochę jak Filipp z konopii,niebardzo to do mnie przemawia.
Założyłem ,drobni na Fasingu nie poradzą z trzymaczem,chociaź podbieranie zauważalne,ale OFE bedzie pomagało ??