~Znany

niezależność gospodarcza i siła militarna tylko coś znaczy i w tym kierunku idziemy

piszesz:

"A co do gospodarki, zapytam się jeszcze raz za co PiS bierze pieniądze? Co takiego robi dla gospodarki polskiej co po czasie przełoży się na zamożność obywateli ? "

odpowiadam wszystko robi inaczej niż czerwona banda a potem POpaprańcy z ZTESELEM
pytam ja:
Co oni zrobili od 1989 roku że teraz krzyczą że najniższa krajowa 2200 zł nie może wzrosnąć bo gospodarka się zawali
przez 26 lat rządzili gdzie ten dobrobyt ???????

przez 4 lata nic nie można zrobić strategicznego - wiesz co to zarządzanie strategiczne ?

i uwierz mi że:
jeśli wygra PiS doprowadzi do niezależności od rosji sowieckiej i Putin przestanie wymachiwać szabelka do polski , zachód wymięknie bo też będą bronić swoich interesów w Polsce , będzie przekop mierzei i ruskie nam skoczą na wentyl
będzie rozbudowa gazoportu Świnoujście i będziemy dystrybutorem gazu na południe i Ukrainę bo Tramp wie że to interes i interes dla nas
będzie port lotniczy i wiele innych rzeczy bo ci ludzie myślą o Polsce a nie wysiadują w Sowie &Przyjaciele i nie rozmawiają jak się nachapać i ustawić
 z samego uszczelnienia luki VAT w 2018 roku wpłynęło ponad 20 mld do budżetu , ludzi wyciągnęli ze skrajnej biedy wiem to bo mieszkam na stosunkowo biednych terenach

powiedz mi komuch bo pewno się zachwycasz wielkim fenomenem od gospodarki nijakim profesorem B jak rozwalił PGRy co ci ludzie mieli robić po 30 latach pracy na roli gdzieś na pomorzu żadnego przemysłu żadnego przekwalifikowania się z czego mieli żyć a Balcerek się na nich wypiął tak Balcerek naprawiał nasza gospodarkę co nie udało mu się zniszczyć to reszcie uwłaszczyli się jego kolesie  , nagle PEZETPEROWSKIE działacze porobili się prezesami firm państwowych których byli dyrektorami doprowadzając do upadłości kupowali za przysłowiową "złotówkę"  THE END

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.