Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ty komuch jednej rzeczy nie chcesz zrozumieć i ja nawet wiem dlaczego
jak przyszli sowieci do Polski 17 września 1939 roku to tak nas wyzwolili że wyszli w 1991 roku , ile ich zostało tych plemników na terytorium Polski , popierasz ten stan rzeczy dlatego bo gdyby nie bolszewia która wymordowała cała inteligencje polska pewno byś nie odnalazł w tym sowicie powojennym a tak od pasienia krów na salony , na posterunkowego, na POP na wsi itd. itd. teraz ten stan rzeczy zmienia się i to na poważnie i nie dziwię się że jęczysz i wzdychasz do tamtych czasów ale one już nie wrócą
i trzeba mieć troszkę w sobie patriotyzmu i krwi Polaka żeby zrozumieć o istocie samostanowienia i partnerstwa, które może nam w tym momencie zapewnić jedynie dobry sojusz z USA
bazy wojskowe i niezależność energetyczna to nam gwarantuje w regionie ale czy ty jesteś w stanie to zrozumieć jak twój rozwój się rozpoczął od etapu kręcenia roweru w celu wytworzenia energii elektrycznej do oświetlania stołu karcianego przy którym zasiadał aktyw KPZR
coś ci opowiem:
jak Niemcy szli na Rosje sowiecką 1 tydzień stacjonowali na posesji mojej babci, kazali wszystkim usunąć się z pokoju tam spali jedli jedzenie swoje , czasami żądali coś ugotować lub cos zrobić , mówiła że ci nawet nie byli agresywni wynosząc się z domu posprzątali po sobie wszyscy i tak byli w strachu ale to mały pikuś w porównaniu jak sowieci szli na Berlin , nie będę ci opisywał detali tylko porównam to do pożogi zabrali dziadkom wszystka zwierzynę domową, kapustę jedli na surowo, wyjedli nawet z szaflika ziemniaki przygotowane dla świń , nie zostawili po sobie nic dojna krowę zabrali na mięso
................................ a potem budowali do 1991 roku demokrację w Polsce
zastanów się w jakim kraju chcesz żyć