Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2019-09-25 o godz. 11:19 ~all napisał(a):
> przeciez Ty jedyne notowania jakie masz to te z Interii ,dlatego sie nimi posilkujesz ,gybys mial inne np. takie w czasie rzeczywistym to bys wrzucil ,a nie jakis wydruk z opoznieniem z Interii ,ale zeby miec notowania czasie rzeczywistym to tzreba za nie zaplacic,a Fluid nie rozpieszczal w ostatnich latach ,zgadza sie Warren?
Tak masz rację, Janek to cwana bestia , jestem już tylko w jednej skarpetce a i to nie wiem czy mi nie zabiorą :)
Kto mi tam blokuje kurs i chce podebrać wcześniej ?
0,3100 ......... 77420 ......... 08:30:02