Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Może jestem niepoprawnym optymistą, ale....
Kurs poszybował troszkę bez głowy na 51, potem była korekta na 45, teraz jest 40 z wizytą na 38.
Nawet jeśli znowu zobaczymy 3 z przodu bo paru "inwestorom" przeszkodzą wyniki to myślę, że takich co chcą dokupić poniżej 40 jest dużo...i kurs będzie wracał do góry.
Oczywiście wróżenie kursu to strzelanie kulą w płot, ale ja obstawiam, że armagedonu nie będzie.
Przecież temat Valzeku jest już wyjaśniony a temat inhalatora zapewne będzie również za chwilę rozwiązany.
Żaden prawdziwy i wierzący z spółkę inwestor nie powinien sprzedawać akcji dlatego, że akurat jeden raport będzie słabszy.
Zresztą tutaj idzie gra o coś zupełnie innego, ale niektórzy chyba nie mają tej świadomości.