Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2019-09-13 o godz. 18:10 ~Hm napisał(a):
> Mnie też się nie podoba ten syf , też mam się wynosić?
Panowie, mi się też pewne rzeczy nie podobają. Swego czasu każdy chwyt był dozwolony żeby pojechać po myszowatym jak po łysej kobyle. Ale, po pierwsze, nikt nigdy nie sugerował że posuwam własną matkę, drugie, znacznie ważniejsze - forum bankiera na crapie zamiera jako ostatnie. Przepraszam, że będą brutalny - ale pojękiwania takiego np. westora na stockwatch każdy by olał. A tu, nawet jak ktoś mówi coś nie do końa inteligentnego, doczeka się od kogoś odpowiedzi. Chcesz być na bankier.pl - naucz się z tym żyć.