Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Upadła giełda bitkoina - ile wywodów o ryzyku i braku nadzoru - a tu co ? Czuję się jak idiota - gdzie ja jestem - gdzie moje pieniądze - czemu to tak długo trwa - dlaczego Abris nie odpowiada za oszustwo Chcą uregulowania rynku kryptowalut - tu dopiero będą mieli pole do popisu - uregulują po to żeby rozregulować wszystko - już po rynku kryptowalut jak Polacy się za to wezmą - naszaKNF i nasza GWP. W Polsce to powszechne - nikt za nic nie odpowiada - szlachta ! Ku.... jak średniowiecze - kiedy dogonimy cywilizowany świat ?