Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
1/3waloru puściłem ze stratą. Myślę ,że ci co weszli powyżej 10PLN to uśredniali i uśredniali podobnie jak ja z 4-5podejść. Tylko przy końcówce nerwy puszczały i zredukowałem pozycje ,żeby zmniejszyć ryzyko. Teraz widzę spokój i nie zamierzam tak jak przedmówcy oddać za byle grosze. Tylko nie dają spokoju mi PP ,w końcu spółka czeka na zastrzyk gotówkowy z emisji ,który jest jej potrzebny ,a terminów ani widu, ani słychu. Może tez to zagrywka pod cierpliwość naszą.